Enige nieuwe werken gemaakt op mijn favoriete Locatie; in en om mijn woonplaats Amsterdam. Sommige van deze werken hingen op mijn tentoonstelling 'Beeldend aan de Amstel'.

uit 1989 tot 2014 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Den Ilp

2014

Vanaf de dijk gezien.

Den Ilp

2014

Een zwaar geabstraheerde versie.

Den Ilp

2014

Weer terug maar nu ertussenin.

Brettenzone

2005

De brettenzone, langs de Haarlemmertrekvaart strekt zich over een lengte van tien kilometer van het Westerpark tot Spaarnwoude uit en is Slechts een halve kilometer smal.

Houtzaagmolen "de Otter" in zwaar weer

2008

Houtzaagmolen "de Otter" in zwaar weer. Dit historische molentje genaamd "de Otter" aan de Kostverlorenkade in Amsterdam-West is een bovenkruier heb ik begrepen. Deze voormalige houtzaagmolen stond op de nominatie om te verdwijnen! Nu gloort er echter weer hoop voor dit kleine stukje Amsterdams cultureel erfgoed. Er hebben zich nieuwe jonge molenaars gemeld en mensen met toekomstplannen die het beste met de molen voor lijken te hebben. Molen “de Otter” moet natuurlijk blijven!  

Houtmolen 'de Otter' 2

2008

Dit historische molentje genaamd "de Otter" aan de Kostverlorenkade in Amsterdam-West is een bovenkruier heb ik begrepen. Deze voormalige houtzaagmolen stond op de nominatie om te verdwijnen! Nu gloort er echter weer hoop voor dit kleine stukje Amsterdams cultureel erfgoed. Er hebben zich nieuwe jonge molenaars gemeld en mensen met toekomstplannen die het beste met de molen voor lijken te hebben. Molen “de Otter” moet natuurlijk blijven!  

Sloterplas-westoever

2006

een weerslag van één van mijn 'zwerftochten' rond de Sloterplas.

wildland

2006

Eén van de 'woekerlandjes' in het Sloterpark

Vlierstruiken (Rembrandtpark)

2005

Vlierstruiken in volle bloei.

t' Huis te Vraag

2005

Begraafplaats 't'Huis te Vraag' in Amsterdam Zuid.

Herfst in Bos en Lommer

2004

zelfs het park aan de overkant kan een bron van inspiratie vormen.

Liggende boom

2000

Een op de bodem verdergroeiende boom in het Rembrandtpark.

2 bomen herfstavond (Rembrandt park)

1997

Het Rembrandtpark ligt bij mij om de hoek en is daarom een dankbare plek om op het juiste moment van de dag vast te leggen. Deze vluchtige en grove impressie geeft de stemmige sfeer weer van een vroege herfstavond.

'Zicht op de Schiphollijn'

1989

Bewijs dat 'lelijk' ook mooi kan zijn. Zicht uit mijn raam in Bos en Lommer.

Zicht op Westertoren

2014

Een blik op een van de mooiste en oudste plekken van Amsterdam: de Westermarkt met Westertoren gezien vanonder de luifel in de Raadhuisstraat.